חומרי הרגעה טבעיים לנפש, טיפול פדיקור ללא סכינים, הצעה לכבוד החג ומעט מתכונים לחג
לרגל המצב הביטחוני- מספר מוצרים להרגעת גוף ונפש:
שמן עיסוי ניו אייג’ – להרגעה
₪72.00
שמן לעיסוי גוף. השמנים בתערובת מסייעים בריכוך העור וידועים כמאפשרים הרפיית שרירים ומקלים במצבי מתח רגשי ונפשי. רכיבים: שמן שקדים, שמנים אתריים: ברגמוט, לבונה, רוזווד, מרווה מרושתת, סנדלווד, אילנג אילנג, גרניום, וניל, לבנדר, לימון, מנדרין, טנג’רין. אופן השימוש: על עור נקי למרוח שכבה דקה מהשמן הארומתרפי ולפזר בתנועות עיסוי. כמות: 100 מ”ל בקבוק זכוכית
תמצית כוהלית פריחת התפוז- לשיפור מצב הרוח
₪88.00
מיצוי כוהלי מפרחי התפוז. פרחי התפוז ידועים ברפואה העממית כמסייעים להרגעה כללית ושיפור מצב הרוח לאנשים הנמצאים במצבי לחץ ומתח. אופן השימוש: 10 טיפות בחצי כוס מים, 3 פעמים ביום. כמות: 30 מ”ל בקבוק זכוכית המוצר מכיל אלכוהול
חליטת תה הבית- להרגעה
₪20.00
חליטת צמחים המלווה את מרכז שלוס מזה שנים. הצמחים המרכיבים את החליטה מסייעים בהרגעה ועיכול קל. רכיבים: ורבנה, קינמון, היביסקוס, ניצני ורדים. כמות: 70 גרם.
טיפול פדיקור רפואי ללא סכינים - גם לסכרתיים:
פדיקור רפואי (70 ש"ח- 140 ש"ח - תלוי במצב הרגל)
מתבצע ללא סכינים לסכרתיים. מטפל ביובש, ביבלות, בציפורן חודרנית, בפטרת, אקזמה, ועוד.
(בד"כ מדובר על סדרה, במצבים שדורשים טיפול).
כל התכשירים באישור משרד הבריאות. השימוש הוא בכלים סניטריים. מכשור חשמלי ועוד.
מוזמנים/ות!
הצעה חד פעמית לכבוד החג-
היום טיפול פנים ב150 ש"ח במקום 200 ש"ח.
למעוניינים - 054-4848496
לכבוד חג השבועות - מעט מתכונים חלופיים-
מתכון לגבינת פטה שקדים טבעונית- (של נטלי הולדינג )
לקלצונה טבעונית- (משהו שמצאתי באינטרנט)
ול"חיתוכיות אוכמניות ולימון" טבעוניות- (של דפנה אמון )
לכבוד החג "חיתוכיות אוכמניות ולימון". חיתוכיות זה משהו בין עוגה לעוגיה, בין עוגיית קוקוס פשוטה לממתק יוקרתי מפריז.
מצרכים:
מעבד-מזון | תבנית 20 על 20 עליה מונח נייר אפיה.
לבסיס:
1 כוס קשיו מושרה לפחות שעתיים (ההשרייה מרככת אותם קצת)
8 תמרים מג'הול רכים מגולענים.
לשכבה המרכזית:
2 כוסות קשיו מושרה
¾ כוס חלב-קוקוס
1כוס שבבי-קוקוס
2 תמרים מג'הול רכים
4 כפות מיץ לימון
גרידת לימון צהוב
לשכבה עליונה:
¼ + 1 כוסות אוכמניות טרי/קפוא
3 תמרים מג'הול רכים
½ כוס חלב קוקוס
½ כוס שבבי-קוקוס
אופן הכנה:
שלב א' - במעבד מניחים את מרכיבי הבסיס וטוחנים עד מרקם בצקי אחיד עם שברי קשיו. מעבירים התערובת לתבנית ומשטחים באמצעות ידיים רטובות.
שלב ב' - מניחים במעבד (אין צורך לשטוף) את מרכיבי השכבה המרכזית וטוחנים היטב למשך כ-3 דקות עד מרקם אחיד. אם צריך מוסיפים רבע כוס מים. מהדקים עם ידיים רטובות מעל שכבת הבסיס ומניחים בינתיים במקפיא.
שלב ג' - מניחים במעבד (בלי לשטוף) את רכיבי השכבה העליונה וטוחנים עד מרקם חלק. מוציאים התבנית מהמקפיא, מורחים את השכבה העליונה מעל ומכניסים למקפיא לכמה שעות להתייצבות.
חותכים לריבועים קטנים ומגישים. נשמר היטב במקפיא.
מתכון של הבלוגרית האוסטרלית kidseatbyshanai
מוצר ישראלי טבעוני- שוקולד פנדה -(מוצר שזכה לתמיכה בהדסטארט)
לא צריך רכיבים מהחי בשביל שוקולד טעים
Comments